Visie

Uw organisatie kan voor uitdagingen komen te staan die met externe ondersteuning sneller en efficiënter aangepakt kunnen worden. De ondersteuning die u op dat moment zoekt, wil Wijnand Consultancy graag aanbieden.

Supply chain management is ons expertisegebied. Door onze jarenlange ervaring op management niveau binnen de supply chain, begrijpen we waar het werkelijk om draait en spreken we de taal van opdrachtgevers en kandidaten.

Alle vraagstukken m.b.t. uw supply chain zijn bij ons in goede handen. Wijnand Consultancy bemiddelt en detacheert kandidaten van HBO en WO niveau voor zowel vaste als tijdelijke dienstverbanden. Bent u op zoek naar een partner die u ondersteunt in de versterking van uw arbeidspotentieel, dan biedt Wijnand Consultancy u graag haar diensten aan. Dit realiseren we door werving & selectie, consultancy, interim management of detachering.

Wij willen opdrachtgevers ondersteunen in hun zoektocht naar de meest ideale werknemers.

Wij willen gedetacheerden en ZZP-ers de best mogelijke voorwaarden bieden hun kennis en competenties in te zetten bij onze opdrachtgevers.