Werving & selectie

Wanneer uw organisatie door bv. uitbreiding van uw activiteiten of vervanging van natuurlijke afvloei aangevuld dient te worden met nieuw talent, biedt Wijnand Consultancy u graag haar ondersteunende diensten aan.

De zoektocht naar een geschikte nieuwe collega is niet altijd makkelijk. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van supply chain professionals van HBO en WO niveau, hebben we de mogelijkheid kandidaten voor de vacante functie te benaderen, die door een standaard werving en selectieprocedure niet bereikt worden.

Een selectieprocedure moet in lijn zijn met de strategie en doelstellingen uw organisatie.Het hele proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een vaste baan of tijdelijk werk, vergt van uw organisatie een grote tijdsinvestering en kost dus veel geld. Graag biedt Wijnand Consultancy haar diensten aan om u het proces van werving en selectie uit handen te nemen.

Een goed werving- en selectieproces is strategisch belangrijk voor uw onderneming om concurrerend te blijven. U maakt het onderscheid door de aanwezigheid van talent.

Graag zet Wijnand Consultancy haar ervaring op het gebied van werving en preselectie van supply chain professionals in, zodat uw wervingsproces op een uiterst kwalitatieve en adequate manier verloopt.