Inschrijven

U kunt zich als kandidaat inschrijven bij Wijnand Consultancy. Uw inschrijving is geheel vrijblijvend. Wijnand Consultancy respecteert uw privacy en zal uw gegevens niet delen met derden zonder uw toestemming.

Belangrijk! Lees voor u uw inschrijving verstuurt onze Privacy verklaring. De informatie die u verstuurt kan persoonlijke gegevens bevatten. Door het verzenden van uw Curriculum Vitae geeft u aan op de hoogte te zijn van onze Privacy verklaring en hiermee in te stemmen.
Stuur een inschrijving naar het onderstaande e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Toegestane formaten voor uw Curriculum Vitae; doc, docx en pdf.

ZZP

Door de huidige economische omstandigheden is het als ZZP-er niet makkelijk een goede aansluiting te vinden op de aflopende projecten.

Graag willen we je kansen als HBO of WO opgeleide ZZP-er op de arbeidsmarkt vergroten door je bij een bredere groep aan potentiële arbeidsgevers onder de aandacht te brengen.

Wanneer je als ZZP-er geïnteresseerd bent in een samenwerkingsverband, neem dan gerust contact met ons op.

Detachering

Wijnand Consultancy is voor haar opdrachtgevers voortdurend op zoek naar supply chain professionals die hun ondersteunen tijdens de realisatie van hun projecten.

Ben jij als professional geïnteresseerd in projectmatig werken?

Bezit jij als professional de expertise die onze opdrachtgevers zoeken?

Ben jij als professional in staat het verschil te maken?

We maken graag kennis met je.

 

Werving & selectie

We besteden veel tijd aan het in kaart brengen van jouw persoonlijke wensen voor de toekomst. Alleen zo kunnen we de juiste mensen selecteren die perfect aansluiten op de strategie, wensen en doelstellingen van de opdrachtgever.

Jij maakt het onderscheid door de inzet en aanwezigheid van jouw talent. Ben jij als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière ? Neem dan contact met ons op.

Graag zet Wijnand Consultancy haar ervaring op het gebied van werving en preselectie van supply chain professionals in, om jou onder de aandacht te brengen bij onze opdrachtgevers.