Consultancy & Interim management

Door gebruik te maken van onze consultants en interim managers bent u verzekerd van supply chain professionals die u met daadkracht en expertise bijstaan in hun specifieke discipline. Wanneer uw supply chain op management niveau met uitdagingen geconfronteerd wordt, bieden wij u door inhuur van onze supply chain professionals de mogelijkheid snel en adequaat te reageren.

Door ons uitgebreide netwerk aan supply chain professionals kan Wijnand Consultancy uw organisatie op korte termijn voorzien van de benodigde expertise.

Neemt u gerust contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.

Detachering

Door de grillige conjunctuur van onze hedendaagse economie, biedt een flexibele schil aan arbeidskrachten die uw organisatie tijdelijk voorzien van de benodigde expertise, vaak een uitkomst om te kunnen voldoen aan de uitdagingen die uw pad kruisen.

Wijnand Consultancy biedt u de mogelijkheid de benodigde expertise van onze supply chain professionals in te huren voor de duur van uw project. Zo kunt u altijd gebruik maken van de benodigde expertise.

Naast detacheringen voor de duur van het project, biedt Wijnand Consultancy ook de mogelijkheid tot het sluiten van een deta-vast arbeidsovereenkomst. De gedetacheerde vervult de werkzaamheden binnen uw organisatie, maar is niet bij u in loondienst. Na afloop van de detacheringperiode kan de werknemer tegen de afgesproken voorwaarden bij u in  dienst treden.

Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk kunnen we geschikte kandidaten snel voor u selecteren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Werving & selectie

Wanneer uw organisatie door bv. uitbreiding van uw activiteiten of vervanging van natuurlijke afvloei aangevuld dient te worden met nieuw talent, biedt Wijnand Consultancy u graag haar ondersteunende diensten aan.

De zoektocht naar een geschikte nieuwe collega is niet altijd makkelijk. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van supply chain professionals van HBO en WO niveau, hebben we de mogelijkheid kandidaten voor de vacante functie te benaderen, die door een standaard werving en selectieprocedure niet bereikt worden.

Een selectieprocedure moet in lijn zijn met de strategie en doelstellingen uw organisatie.Het hele proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een vaste baan of tijdelijk werk, vergt van uw organisatie een grote tijdsinvestering en kost dus veel geld. Graag biedt Wijnand Consultancy haar diensten aan om u het proces van werving en selectie uit handen te nemen.

Een goed werving- en selectieproces is strategisch belangrijk voor uw onderneming om concurrerend te blijven. U maakt het onderscheid door de aanwezigheid van talent.

Graag zet Wijnand Consultancy haar ervaring op het gebied van werving en preselectie van supply chain professionals in, zodat uw wervingsproces op een uiterst kwalitatieve en adequate manier verloopt.