• Werving & Selectie

  Wijnand consultancy bemiddelt en detacheert inkoop en supply chain management professionals voor tijdelijke en vaste functies.

 • Detachering

  Wijnand Consultancy is voor haar opdrachtgevers voortdurend op zoek naar supply chain professionals die hun ondersteunen tijdens de realisatie van hun projecten.

 • Visie

  Uw organisatie kan voor uitdagingen komen te staan die met externe ondersteuning sneller en efficiënter aangepakt kunnen worden. De ondersteuning die u op dat moment zoekt, wil Wijnand Consultancy graag aanbieden. Supply chain management is ons expertisegebied.

 • Vacatures

  Wijnand Consultancy biedt u vacatures voor uitdagende opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers.

Home

Wijnand Consultancy bemiddelt en detacheert inkoop en supply chain management professionals voor tijdelijke en vaste functies. Naast werving & selectie en detachering, verzorgen we ook consultancy en interim management. Door deze combinatie van activiteiten kan Wijnand Consultancy haar opdrachtgevers op ieder gewenst moment voorzien van de juiste kennis en van extra slagvaardigheid door een flexibele schil van snel inzetbare specialisten.

Efficiëntere kernprocessen zijn van belang voor supply chain optimalisatie. Ons doel is de slagvaardigheid van organisaties te vergroten en hun supply chain te versterken. Daartoe combineert Wijnand Consultancy kennis en ervaring, met denk- en daadkracht. Een ijzersterke mix, waarmee u de weg kunt inzetten naar duurzaam betere prestaties.

Wijnand Consultancy bezit diepgaande kennis van inkoop en supply chain management, begrijpt wat de wensen van opdrachtgevers en professionals zijn en spreekt hun taal. Voor u realiseren we graag de juiste matches en dragen daadwerkelijke oplossingen aan voor uiteenlopende vraagstukken binnen uw supply chain.

Consultancy

Door gebruik te maken van onze consultants en interim managers bent u verzekerd van supply chain professionals die u met daadkracht en expertise bijstaan in hun specifieke disci...

Lees meer: Consultancy & Interim management

Werving

Wanneer uw organisatie door bv. uitbreiding van uw activiteiten of vervanging van natuurlijke afvloei aangevuld dient te worden met nieuw talent, biedt Wijnand Consultancy u gra...

Lees meer: Werving & selectie

Onze visie

Uw organisatie kan voor uitdagingen komen te staan die met externe ondersteuning sneller en efficiënter aangepakt kunnen worden. De ondersteuning die u op dat moment zoekt, wil...

Lees meer: Visie